stravovanie

HOTEL U WOCHA

Športová ul. 3
900 82 Blatné
telefón: +421 33 645 93 92
+421 33 645 93 93
fax: +421 33 645 93 94
hotel a reštaurácia:
+421 904 360 672
e-mail: info@arealuwocha.sk

REŠTAURÁCIA S LETNOU TERASOU

Jedálny lístok hotelovej kuchyne ponúka jedlá z domácej a zahraničnej kuchyne. Reštaurácia s kapacitou 40 miest zaujme aj Vaše ratolesti detským kútikom. Letná terasa s kapacitou 28 miest ponúka výhľad na nekonečnú rovinu na juhovýchode a pahorkatinu na západe.

CENA MENU      2,90€ + 2 dcl nealka grátis

Denné menu  19. 12. – 22. 12. 2016

PONDELOK

Karfiolová polievka
1. Bravčový rezeň v nivovej omáčke, ryža
2. Kurací plátok na bylinkovom masle, opekané zemiaky
3. Cestoviny so zeleninou a olivami

UTOROK

Kapustová polievka
1. Kuracie  plátky v paprikovej omáčke, ryža s kukuricou
2. Mleté hovädzie mäso s chilli papričkami, farfalle
3. Zeleninový šalát so šunkou, cottage cheese, pečivo

STREDA

Slávnostná kapustnica
1.
2.
3.

ŠTVRTOK

Zeleninová krémová polievka
1. Restovaná kuracia pečeň, ryža, uhorkový šalát
2. Bravčová krkovička na cesnaku, kapusta, knedľa
3. Hlávkový šalát, kukurica a kuracie mäso

PIATOK

ZATVORENÉ
1.
2.
3.

JEDLÁ NA ROZVOZ A OBJEDNÁVKU DENNÉHO MENU -Jedlá z hore uvedeného lístku si možno objednať deň vopred do 17:00h. Jedlá z dole uvedeného lístku doobjednať možno každý deň do 10:00h rozvoz začína od 11:00h. Objednávky prijímame na číslach :  0904 360 672, 0948 776 959 Ceny za jedlá s rozvozom: Obec Blatné 3,10€, okolité obce 3,20€ ( min. 3 jedlá ),okolité obce 3,40€ ( menej ako 3 jedlá )

 

1. Kuracie Gordon Blue
2. Prírodný bravčový rezeň so šunkou a syrom na smotane
3. Grilované kuracie prsia
4. Šalát s kuracím mäsom
5. Bravčový plátok na horčicovej omáčke
6. Vyprážaný bravčový rezeň
7. Vyprážaný syr, tatárska omáčka
8. Farfalle Carbonára
9. Zapekaný karfiol
Voliteľné prílohy:
1. Varené zemiaky s maslom a vňatou
2. Dusená ryža
3. Opekané zemiaky

Šaláty:
1. Paradajkový
2. Uhorkový
3. Kapustový